Home Despre noi Servicii Referinte Stiri Intrebari Contact
   
Produse/Utilizari
Protectii de suprafete
Energie
Echipamente tehnologice de proces
Solutii Profesionale de Curatenie

Va invitam sa ne vizionati noile
site-uri:

B-team Corrosion Protection

B-team Energy and Environment

B-team Pro Curatenie

 

Cauciuc moale Chemoline

 
CAUCIUC MOALE CHEMOLINE

DENUMIRE PRODUS PREZENTARE PRODUS
Chemoline 10 - BC 3004 Chemoline 10 este un cauciuc moale pe baza de clorbutil (CIIR/CR). Materialul este utilizat in intreaga lume in industria chimica, de sinteza a clorului si in metalurgie, in prelucrarea mineralelor la fel ca si in domeniul protectiei mediului.
Chemoline 10M - BC 3004 Chemoline 10 este un cauciuc moale pe baza de clorbutil (CIIR/CR). Materialul este utilizat in intreaga lume in industria chimica, de sinteza a clorului si in metalurgie, in prelucrarea mineralelor la fel ca si in domeniul protectiei mediului. Este nevulcanizat.
Chemoline 11 - BC 3004 Este un cauciuc moale vulcanizat, gri inchis, pe baza de clorosulfonata polietilena (CSM). Utilizat: in industria chimica, a clorului, in industria siderurgica , industria de galvanizare, impotriva coroziunii in vase de beton sau otel pentru depozitarea sau prelucrarea de hipoclorit de sodiu.
Chemoline 12 - TC 5000 Este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc chlorobutilic (CIIR). Utilizat in: protecţie de coroziune in industria chimica , in instalatiile de tratare ale apei,piesele de structura din otel supuse la tensiuni chimice, mecanice si termice ridicate,
cum ar fi compartimentele de depozitare, filtrele de celule, bazine de amestecare si debitmetre
Chemoline 12 CN - BC 3004 Este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc chlorobutilic (CIIR). Utilizat in: protecţie de coroziune in industria chimica , in instalatiile de tratare ale apei,piesele de structura din otel supuse la tensiuni chimice, mecanice si termice ridicate,
cum ar fi compartimentele de depozitare, filtrele de celule, bazine de amestecare si debitmetre. Are un strat de adeziv aplicat pe folie, care este reactiv si il face usor de aplicat.
Chemoline 13 - TC 5000 Este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc bromobutilic (BIIR).Utilizat: in industria chimica, a clorului si industria otelului,in instalatiile de procesare a mineralelor, in domeniul protectiei mediului, piesele de structura din otel supuse la presiuni chimice ridicate, stresul mecanic si termic, cum ar fi compartimente de stocare, celulele de filtrare, rezervoare de amestec, cristalizatori, condensatori si uzine FGD ,in instalatiile de acid fosforic, pentru captuseli etanse in vid.


Chemoline 3 - BC 3004
Este un cauciuc moale pe baza de policloroprene (CR). Utilizat in industria chimica, a clorului, industria metalurgica, in instalatiile de procesare, pentru protectia partilor metalice (rezervoare, filtre,rezervoare de amestec, cristalizatoare, tevi ale instalatiilor).
Chemoline 3CN - BC 3004 Este un cauciuc moale pe baza de cloropren prevazut cu un adeziv de lipire care intra in reactie si adera imediat la suprafata. Rezistenta deosebita la acizi minerali, baze, solventi polari, uleiuri, benzenuri si in special rezistenta excelenta la mediile care contin cantitati mari de solide .
Chemoline 3FCN - BC 3004 pentru flanse Este un cauciuc moale pe baza de polychloroprene prevazut cu un adeziv de lipire care intra in reactie si adera imediat la suprafata. Rezistenta deosebita la acizi minerali, baze, solventi polari, uleiuri, benzenuri si in special rezistenta excelenta la mediile care contin cantitati mari de solide .
Chemoline 4A - TC 5000 Este un cauciuc moale pe baza de brombutil (BIR). Proprietăţile esenţiale ale materialului sunt rezistenta puternica la acizi minerali, baze, solventi polari, solutii si mai ales rezistenta excelentă la difuzia gazelor precum dioxid de sulf, oxizi de azot şi vapori de apă saturati.
Chemoline 4B - TC 5000 Este un cauciuc moale pe baza de cauciuc brombutil(BIR). Este folosit in intreaga lume in industria chimica, a clorului si a otelului in instalatii de procesare a mineralelor cat si in domeniul protectiei mediului.
Chemoline 4CN - BC 3000 Este un cauciuc moale pe baza de brombutil (BIR). Proprietatile cele mai importante ale materialului sunt o rezistenta deosebita la acizi minerali, baze, solventi polari si in special rezistenta excelenta la difuzia gazelor de tipul dioxid de sulf, oxizi de azot si vapori saturati de apa .
Chemoline 4CN - BC 3004 Este un cauciuc moale pe baza de brombutil (BIR). Proprietatile cele mai importante ale materialului sunt o rezistenta deosebita la acizi minerali, baze, solventi polari si in special rezistenta excelenta la difuzia gazelor de tipul dioxid de sulf, oxizi de azot si vapori saturati de apa.
Chemoline 4CN - BC 3004 Este un cauciuc moale pe baza de brombutil (BIR). Proprietatile cele mai importante ale materialului sunt o rezistenta deosebita la acizi minerali, baze, solventi polari si in special rezistenta excelenta la difuzia gazelor de tipul dioxid de sulf, oxizi de azot si vapori saturati de apa.
Chemoline 55 - Remaclave Solution Este un cauciuc negru, moale.Este utilizat in industria chimica, a clorului si industria otelului, in instalatiile de procesare a mineralelor, in domeniul protectiei mediului
Chemoline 55CN - BC 3004 Este un cauciuc negru, moale. Este utilizat in industria chimica, a clorului si industria otelului, in instalatiile de procesare a mineralelor precum si in domeniul protectiei mediului.
Chemoline 5B - BC 3004 Este un cauciuc negru moale, pe baza de brombutil/cloropren. Este utilizat in industria chimica, a clorului si industria otelului, in instalatiile de procesare a mineralelor, in domeniul protectiei mediului.
Chemoline 61 - TC 5000 Este un cauciuc negru, moale, cu o baza de polimer butilic şi clorură de vinil. Este utilizat pentru protecţie a suprafetelor din industria chimică şi industria siderurgică, în galvanizare, pentru componente din oţel care sunt expuse la presiuni chimice, condiţii mecanice şi procese termice.
Chemoline 70A - TC 5000 Este un cauciuc moale, cu o baza de brombutil care necesita vulcanizare in autoclava. Este utilizat pentru protecţie a suprafetelor din industria chimică şi industria siderurgică, în galvanizare, pentru componente din oţel care sunt expuse la presiuni chimice, condiţii mecanice şi procese termice.
Chemoline 70CN - BC 3004 Este un cauciuc moale pe baza de clorobutil si policlorvinil (CIIR/PVC) prevazut cu un adeziv de lipire. Este folosit in industria chimica, a clorului si a otelului, pentru protejarea pieselor facute din otel care sunt supuse unui stres chimic, mecanic si termic.
Chemoline 8 Este un cauciuc moale pe baza de polietilena, polietilena clorosulfurata si policlorvinil. Utilizari: in industria chimica, a clorului si a otelului, cat si in galvanizare.
Chemoline 8CN - BC 3004 Este un cauciuc moale pe baza de polietilena, polietilena clorosulfurata si policlorvinil, care prezinta un adeziv de lipire activ si usor de aplicat. Utilizari: in industria chimica, a clorului si a otelului, cat si in galvanizare.
Chemoline 9A - TC 7000 Este un cauciuc moale de culoare neagra pe baza de cauciuc nitril-butadien. Este utilizat in intreaga lume in industria petrochimica, metalurgica si in special in instalatiile de purificare a apei.
Chemoline RT - TC 5002 Este un cauciuc moale folosit pentru protectia anticoroziva a cisternelor de stocare si transport a diverselor substante. Este folosit in industria chimica, a clorului si a otelului, cat si in galvanizare.
Chemoline RT CN - BC 3004 Este un cauciuc moale folosit pentru protectia anticoroziva a cisternelor de stocare si transport a diverselor substante. Este folosit in industria chimica, a clorului si a otelului, cat si in galvanizare. Este un material prevulcanizat. Se aplica cu adezivi de lipire la rece.

  Cogenerare | Trigenerare | CHP | Gaz natural | Turbina | Biogaz | Protectie anticoroziva | Cauciuc | Mortare | Constructii industriale | Sape | Pardoseli industriale | Pardoseli autonivelante | Chimica | Coloane | Grafit | Pompe | Schimbatoare de caldura | Ventilatoare | GRP | FRP | Vopsea